Vi är alla värda att någon gång få skämma bort oss själva vare sig detta är med prylar, upplevelser eller behandlingar. Varför inte då vända dig till fransförlängning Kungälv för en extra snygg look som förgyller din vardag.

Att förlänga fransarna tar inte mer än cirka två timmar, och därefter håller resultatet under en lång tid framöver så att du verkligen kan stå i rampljuset och få de där långa vackra fransarna som du alltid har drömt om. Är du sugen på att prova på eller vill du först ta reda på mer? Vi kommer att besvara alla dina frågor nedan och göra dig riktigt insatt i fransförlängning Kungälv!

Vad är egentligen fransförlängning och varför satsa på behandlingen?

Fransförlängningar har blivit mycket populära landet över och går ut på att en expert limmar nya fransar på ögonfransarna som du redan har. Till skillnad från lösögonfransar håller dessa i ungefär en månad, och du slipper därför att antingen ta på mascara eller att sätta på lösögonfransar varje morgon. Det kan ge en riktig boost till ditt självförtroende, och du kommer samtidigt att spara tid i längden. Om du vill se lite extra fin ut kan du därför vända dig till fransförlängning Kungälv och få den looken som faller dig i smaken.

De bästa fransarna för dig

Vid fransförlängning är det upp till dig vilken sorts fransar du föredrar. Det är vanligt att välja singelfransar som gör dina naturliga fransar tjockare och får det att se ut som om du bär mascara. Du kan även satsa på flat-lashes som bjuder på en platt form istället för de ordinära cylinderformade ögonfransarna.

Vid fransförlängning Kungälv kan du därtill ta beslutet att prova på volymfransar, och jämfört med singelfransarna är dessa en aning tunnare. Du får ett tjockt resultat, fast som sagt med många smala fransar. Om du föredrar att blanda singel- och volymfransar kan du även ta det beslutet, och detta leder till att fransarna ser mer naturliga ut då vissa är en aning tjockare än de andra.

Viktiga punkter innan det är dags för fransförlängning

För att få bästa möjliga resultat av fransförlängning Kungälv finns det vissa punkter som är väl värda att tänka på. Dina ögon måste bland annat vara friska när du går in för en behandling, så det får inte vara inflammerat eller dylikt. Det är även en fördel om du inte har sminkat dig i förväg då du inte kan bära mascara medan det utförs en fransförlängning Kungälv. Samtidigt ska dina fransar vara rena, och om de har en ljus färg bör de först av allt färgas så att fransförlängningen ska ge bästa möjliga resultat.

När din fransförlängning Kungälv är färdig ska du se till så att du inte får vatten nära ögonen under det kommande dygnet så att limmet hinner torka. När det väl har torkat bör du dock tvätta fransarna varje dag. Gnugga dig heller inte i ögonen i onödan för att säkerställa att fransarna håller så länge som möjligt. Svårare än så är det inte!